lluvia moderada
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Tornen a obrir el port de Maó

Balears ha estat en alerta taronja per fort vent i fenòmens costaners fins a les 18 hores

114354
Fortes ones mogudes pel vent en aigües menorquines. | sylvana raschke

El temporal de tramuntana que fueteja les Balears, amb ratxes que han superat els 90 quilòmetres/hora i ones de quatre metres d'altura, ha provocat la cancel·lació de les comunicacions marítimes de Menorca, tant entre illes com amb la Península, i l'amarrament de la flota pesquera.

Segons ha informat l'Autoritat Portuària de les Balears, el port de Maó ha estat des de les 9.15 hores fins les 18 hores.

Ports de les Illes Balears, empresa pública del Govern de la que depèn el port de Ciutadella-, ha informat per la seva part que les navilieres que operen des de l'esmentada instal·lació han cancel·lat els trajectes regulars.

La naviliera Iscomar ha suspès els quatre trajectes entre els ports d'Alcúdia i Ciutadella -dos d'anada i dos de tornada-, fins que millorin les condicions meteorològiques.

Balears ha estat en alerta taronja per fort vent i fenòmens costaners fins a les 18 hores. En canvi no s'han vist afectades les comunicacions aèries.

Bombers, agents de la Policia Local i els efectius de Protecció Civil es troben en situació d'alerta, seguint les instruccions del Servei d'Emergència 112, per actuar en casos de caiguda d'arbres, mobiliari urbà.

Els vaixells de pesca romanen atracats als ports de Maó, Ciutadella i Fornells, en espera que amaini el temporal, per poder tornaran a salpar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.