algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
21°

La Sala reestructura la circulació entorn de l'institut i Son Poca Palla

També s'han habilitat dos aparcaments en solars municipals

J.SOCIES. Capdepera.

Per tal de millorar la circulació en una zona força transitada l'Ajuntament de Capdepera ha decidit reestructurar la circulació a l'entorn de l'Institut d'Educació Secundària i del barri de Son Poca Palla.

Així les actuacions que ha dut a terme l'Ajuntament de Capdepera a aquestes dues zones, de l'institut i del barri de Son Poca Palla a Capdepera, ja s'han posat en funcionament, ja que s'han instal·lat els senyals «per ordenar el trànsit per una zona tan delicada com la de l'institut. Han posat en sentit únic pràcticament tots els vials, excepte el carrer de Son Poca Palla, que a causa de la seva amplària pot acollir la doble direcció», assenyalen els responsables d'aquesta mesura de l'Ajuntament de Capdepera.

Amb aquestes modificacions, és posarà fi al caos circulatori que hi havia en les hores punta entorn d'aquest barri i facilitarà l'accés al centre d'ensenyament i al recinte poliesportiu, així mateix els alumnes que es desplacin amb bicicleta o a peu també veuran la seva seguretat millorada en gran mesura.

Per altra part, també s'han habilitat dos aparcaments en els solars municipals propers a la zona del poliesportiu i a l'institut. D'aquesta manera, també es facilita l'accés a la zona en concentrar tots els vehicles en un mateix espai i no en el carrer.

Aquests aparcaments s'han habilitat amb la intenció d'acollir l'increment d'usuaris que empren tant l'institut a horari normal com els vespres amb l'Escola d'Adults i també amb la realització de les classes a les aules poliesportives.

Així algunes zones, com els solars municipals abans bruts, ara s'han adequat per poder acollir els vehicles. Aquests aparcaments també serviran per garantir un espai més regulat i evitar l'aparcament dels vehicles per damunt les voravies en alguns carrers de la zona. Ambdues mesures han de facilitar en gran mesura la seguretat i la circulació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.