algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 7.61°
15°

Mulet defensa davant el jutge la política de subvencions del Consell

La consellera de Promoció Sociocultural comparegué com a imputada

«Tenc la consciència ben neta i he dit el que volia dir des de fa molts de mesos enrere», afirmà ahir la consellera insular de Promoció Sociocultural i exvicepresidenta i consellera de Cultura del Consell de Mallorca, Dolça Mulet, després de declarar durant gairebé dues hores en qualitat d'imputada davant el jutge que instrueix el cas de les subvencions.

«El meu únic objectiu era acostar la cultura a la majoria dels ciutadans i he explicat una vegada i una altra com es programaven les subvencions», precisà. Mulet, defensada per la lletrada del Consell de Mallorca Carmen de España, contestà totes les preguntes del fiscal Anticorrupció Joan Carrau, que incidí en el destí de les subvencions concedides i, sobretot, en els viatges culturals que es realitzaren durant la legislatura passada amb doblers del Consell. La consellera insular aportà factures del viatge a l'illa siciliana de Lipari i a Tarragona, on es realitzaren diversos actes d'agermanament entre aquestes ciutats i Balears.

També lliurà al jutge el justificant dels doblers que pagà la seva mare en el desplaçament a Lipari. En alguns instants, Dolça Mulet mantingué discrepàncies serioses amb el fiscal, segons pogué saber aquest diari, ja que no compartia alguns dels seus arguments. El titular del Jutjat d'Instrucció núm. 1 de Palma, Jesús González, investiga el cas subvencions després de substituir el magistrat Juan Manuel Sobrino, que inicià la instrucció l'any passat, tot i que la mantingué sota secret molts de mesos.

Fins ara, han declarat davant el jutge i la Fiscalia Anticorrupció, en qualitat d'imputats, diversos dirigents de diferents entitats que reberen diners públics del Consell per dur a terme les seves activitats respectives.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.