nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
12°

Un piròman crema contenidors a el Terreno, Son Gotleu i Son Forteza

Els bombers intervingueren també en un incendi prop del Sindicat

La Policia Local de Palma cercà durant tota la nit del dissabte al diumenge a un piròman que va actuar en Son Gotleu, El Terreno i Son Forteza. Al carrer Robert Graves van ser incendiats tres contenidors d'escombraries i els bombers hagueren d'actuar amb rapidesa perquè les flames no es propagassin als vehicles aparcats al costat de les escombraries.

Al carrer Blanes Viale va ocórrer precisament això: el foc calcinà quatre contenidors i després es va estendre a un Seat Ibiza, que va sofrir abundants danys. L'últim atac es va registrar al carrer Indalecio Prieto, on un contenidor d'escombraries va quedar devastat per la gràcia del piròman.

Al carrer Gual cantonada amb avinguda Argentina, també a Palma, un Citroën Saxo que estava correctament aparcat va resultar amb la part davantera del motor calcinada pel foc. En aquest cas no s'ha pogut determinar, de moment, si el sinistre va tenir un origen intencionat o, al contrari, es va produir de manera fortuïta.

Finalment, els Bombers de Palma es van desplaçar la nit d'ahir a un habitatge del carrer Frares, molt a prop de Sindicat, per un foc bastant sospitós. La casa està semiabandonada i l'ocupen de manera irregular uns llogaters, segons van informar fonts policials. Ningú no va resultar ferit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.