cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

Milers de persones gaudeixen de les exquisideses de la llampuga

La Mostra de Cala Rajada assoleix un nou èxit amb 22 receptes

La Mostra de la Llampuga de Capdepera es consolidà com un dels esdeveniments gastronòmics més multitudinaris de la comarca. A les 12 del migdia s'obrien les portes de la mostra, que s'ubica com cada any a l'esplanada del moll, i un incessant degotís de persones començava a omplir el recinte. La gran diversitat i la qualitat dels plats elaborats amb llampuga pels diferents restauradors del municipi tornaren a deixar ben palès que, malgrat que es tracti d'un peix blau de temporada, amb gust i imaginació es poden dur a terme uns plats exquisits. I com a mostra d'això, hi assistí un gran nombre d'autoritats que no es volgueren perdre l'oportunitat de tastar les excel·lents 22 receptes que s'havien preparat per a l'ocasió.

El batle, Bartomeu Alzina, obria la comitiva d'autoritats, que estava encapçalada pel delegat del Govern, Ramon Socies; el president del Govern balear, Francesc Antich; la presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol; la consellera d'Agricultura, Mercè Amer; i una representació dels regidors de l'Ajuntament de Capdepera.

Hi hagué plats per a tots els gustos. Des d'escabetxos o arrossos fins a pastissos amb el peix blau com a element central. Una bona manera de deixar enlluernats els visitants i turistes de la bona cuina que es fa al municipi gabellí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.