muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Grande projecta el primer camp de golf del Pla a la possessió dels Pagos

S'ha previst un hotel i un centre geriàtric a la finca que adquirí per 10 milions d'

58766
La finca dels Pagos fou adquirida per Vicenç Grande a principi d'enguany. Fotos: J. SOCIES.

Un camp de golf amb la corresponent oferta complementària, un centre geriàtric i un hotel rural són les noves inversions previstes per l'empresari mallorquí i president del Reial Mallorca, Vicenç Grande, a la finca dels Pagos, al municipi de Porreres.

Grande ha lliurat tres projectes a l'Ajuntament de Porreres que «en aquest moment estan en fase d'estudi», segons ha assenyalat el seu batle, Bernat Bauçà. Són tres projectes tots referits a la possessió dels Pagos, que està situada molt a prop del nucli urbà de Vilafranca. Així, quant al camp de golf, ja s'ha demanat a la Conselleria de Medi Ambient la utilització de les aigües depurades de l'Edar de Felanitx per regar les instal·lacions. En aquest camp, que es tractaria del primer en tot el Pla de Mallorca, cal afegir-hi un centre geriàtric, i la conversió de les cases de la possessió dels Pagos en un hotel rural.

L'empresa executora seria Binipuntiró, de la qual Vicenç Grande és l'administrador únic. Aquest, en ser preguntat ahir per Diari de Balears, declinà fer qualsevol tipus de comentari o declaració referent a això.

De moment, no hi ha res en ferm. Bernat Bauçà, batle de Porreres, va assenyalar que «ara s'han presentat els tres projectes i els analitzarem, un rere l'altre, en els pròxims dies amb els regidors de l'equip de govern, com també amb els de l'oposició.

Per tant, de moment, no hi ha res registrat a l'Ajuntament de Porreres, tot està en fase d'estudi».
El mes d'abril passat aquest diari ja avançà la compra per part de Vicenç Grande de la finca dels Pagos, per un valor de 10 milions d'euros, i que el president del Mallorca pretenia convertir en un hotel rural. Ara, els tres projectes presentats a l'Ajuntament de Porreres tenen un valor de 36, 24 i 12 milions d'euros respectivament.

Aquest camp de joc de Porreres es podria convertir en el primer golf del Pla de Mallorca. Aquesta zona central de l'illa, ara per ara, és l'única que no compta amb un camp d'aquestes característiques. El recinte també seria molt pròxim a altres finques de l'empresari mallorquí, com l'hotel rural del Figueral Nou i l'spa de Son Manera, ambdues finques ubicades a Montuïri i, per tant, pròximes al golf.

Cal assenyalar que en aquesta mateixa finca, en l'actualitat, s'hi està construint el parc de panells solars més gran de les Illes Balears, que produirà 2'5 megawats anuals, una tercera part del consum de Porreres. El parc ocuparà 60.000 metres quadrats.

Tots aquests projectes encara no han estat, a hores d'ara, registrats a l'Ajuntament de Porreres, però sí que ja s'han iniciat tots els procediments per poder-los dur a terme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.