nubes dispersas
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
11°

Dos-cents joves protesten pel tancament de la instal·lació juvenil del Generador

L'Ajuntament diu que no clausurarà el local, sinó que el convertirà en un «centre cultural»

69078
Dos centenars de joves es manifestaren ahir contra el tancament de les instal·lacions del Generador. | M.T.

J.R./P.A.M. Palma.
«Carlos Delgado l'has cagada» i «menys cops, més Generador» foren els lemes més corejats ahir pels 200 joves que es manifestaren a Son Caliu contra el tancament de les instal·lacions juvenils del Generador. De manera paral·lela a la protesta es procedí a recollir prop de 2.000 firmes contra la clausura d'aquest local impulsat per Unió Mallorquina en la legislatura que finalitza. En els darrers dies, l'Ajuntament de Calvià que presideix el batle Carlos Delgado (PP) ha retirat a l'empresa Atreyud Sise el contracte d'explotació del Generador. Així prescindeix dels cinc dinamitzadors i del coordinador que gestionaven el centre, una decisió que ha obligat a suspendre una sèrie d'actes i esdeveniments programats per a aquests dies.

Segons fonts del gabinet de Comunicació del Consistori calvianer, la notícia del tancament «és una xafarderia». Alhora, han assegurat que la voluntat de Delgado no és tancar les instal·lacions juvenils, sinó potenciar-les i convertir-les el lloc en un «centre cultural». Per la seva part, els joves del Bloc -formació impulsora al costat d'ERC de la manifestació duta a terme ahir- acusà Carlos Delgado de voler «aniquilar» les polítiques de joventut de Calvià i rebutjà el tancament de les instal·lacions del centre juvenil.

Segons el Bloc, «El Generador ha estat el dinamitzador dels joves els darrers dos anys i ha impactat molt positivament en el projecte de vida dels joves del municipi». «El Festival de cultures alternatives Es generador, el Coastwatch i els locals d'assaig són algunes de les iniciatives que fan imprescindible aquest espai en la vida juvenil de Calvià», afegeix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.