muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 11.1°
17°

Cirer afirma que només governarà «ca seva» si obté la segona majoria absoluta

La candidata del PP a Palma es presentà amb el suport de Matas, Estaràs i 1.900 persones

«No en tenc prou de guanyar les eleccions. Vull la meva segona majoria absoluta que me permeti governar ca meva». Amb aquest propòsit afronta Catalina Cirer la seva segona campanya electoral per Palma. «A Palma se l'estima i se la respecta amb fets», afegí, en clara referència a «aquells que no han fet res durant quatre anys, que han fet del no la seva bandera i que ara s'omplen la boca de promeses».

Jaume Matas -«No sabeu del que és capaç Catalina Cirer»- i Rosa Estaràs -«Tot Palma confia en tu»- feren costat a la candidata a la seva posada de llarg, a més d'un nombrós i divers públic, que a les dues primeres files l'integraven alts càrrecs del Govern i del partit, inclosos els companys de l'equip de govern municipal i assessors.

La sala llogada per a l'acte de presentació de la candidata del PP a la batlia de Palma era plena a vessar, 1.500 persones a dins i altres 400 fora. La mitjana d'edat no baixava dels 65 anys i els únics joves eren a dalt de l'escenari, envoltant la candidata, vestits amb camisetes blanques on es podia llegir «Catalina Cirer. Qüestió capital». El cantant Jaume Sureda obrí foc amb un recull de cançons dedicades a la batlessa i a la «seva ciutat».

Després d'un impagable vídeo amb declaracions d'Alberto Ruiz Gallardón -«És un referent pel PP i la millor batlessa d'Espanya», Maria de la Pau Janer -«llegeix els meus llibres»-, Vicenç Grande -«És del Mallorca»-, Alfred Miralles -«És el que sembla»-, Gabriel Cañellas -«És com una filla»-, el cap dels Bombers -«és la meva cap»- i les seves filles -«És sa nostra mamà»-, arribà l'àlbum fotogràfic de Cirer dels més de quaranta anys de vida personal i els altres catorze de política. Unes pantalles gegants acostaven els fets als que omplien el Molí del Comte.

Quant a les intervencions, res de nou. El president Matas afirmà que «na Catalina ha demostrat que ho sap fer amb el seu equip. Però qui se pensi que tot està fet, va ben errat». La candidata insular, Rosa Estaràs, es referí a la seva «personalitat aclaparadora» i que «diu sempre el que pensa, fins i tot el que no és políticament correcte».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.