cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
21°

Iniciativa i IU de Navarra avalen l'aposta d'Alternativa pel Bloc

Llauger i Grosske es presenten com a candidats en una festa

Alternativa EU-EV presentà ahir públicament els seus dos candidats a les eleccions de 2007, Miquel Àngel Llauger al Parlament i Eberhard Grosske a Palma. Amb tot, els dos candidats podrien deixar de ser-ho perquè fructificàs la proposta de Bloc o coalició amb el PSM i ERC. La fórmula de coalició progressista i nacionalista rebé ahir el suport d'Iniciativa per Catalunya-Verds i d'EU de Navarra.

El vicepresident d'Iniciativa-Verds, Jordi Guillot, i el coordinador d'EU de Navarra, Ion Erro, participaren ahir al vespre en l'acte de presentació pública dels candidats d'Alternativa, en una festa a Ses Voltes de Palma que comptà amb la presència d'una cinquantena de simpatitzants.

El candidat d'Alternativa a Palma, Eberhard Grosske, defensà la necessitat de construir una «àmplia» coalició electoral on, a més dels partits, també hi siguin entitats i independents. Llauger també apostà clarament pel Bloc per respondre a una demanda social i evitar que torni a governar el PP.

Si aquesta proposta es materialitza, Grosske podria encapçalar la llista de la coalició amb el PSM a l'Ajuntament de Palma i Llauger s'integraria en la candidatura al Parlament, que liderarien els nacionalistes.

Abans de l'acte a Ses Voltes, el coordinador d'EU de Navarra, Ion Erro, deixà clar que no permetrà «de cap manera» que la seva Comunitat es converteixi en «moneda de canvi» en el procés de negociació amb ETA. El dirigent també defensà el dret dels navarresos a decidir sobre el seu futur mitjançant la convocatòria d'un referèndum.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.