algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Investiguen si la dona que deixà el fill en coma maltractà la sogra

L'àvia paterna del nin morí oficialment arran d'una caiguda fortuïta

J.J./P.M. Palma.
El Grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia (CNP) continua la investigació del cas de la dona que va deixar en coma el seu fill adoptiu a la urbanització Tolleric, de Llucmajor.

En el marc d'aquestes investigacions es tracta ara d'aclarir si la dona, María de las Nieves R.L., podria haver tingut res a veure amb la mort de la seva sogra, Àngela Montserrat. Aquesta dona morí l'any 2004 oficialment a conseqüència dels cops patits en una caiguda fortuïta.

Per aquest motiu, la Policia s'ha posat ara en contacte amb els responsables del telèfon d'emergències de l'112, amb la finalitat d'obtenir l'enregistrament d'una telefonada que es va efectuar el dia 23 de febrer de l'any 2004.

En aquesta comunicació telefònica, realitzada des del xalet del carrer del Dofí, el mateix on resideixen la família i el menor, se sol·licitava la presència d'una ambulància perquè una dona, Àngela Montserrat, havia sofrit una caiguda. Moments després, es desplaçà a aquell domicili una ambulància i el personal mèdic atengué la dona, que fou traslladada a un hospital i després morí.

De moment no s'ha trobat cap prova que impliqui la mare adoptiva en la caiguda de la seva sogra, però aquest és l'extrem que la Policia pretén ara aclarir.

De María de las Nieves R.L., que continua encara ingressada a la presó de Palma, els policies n'han rebut informació en el sentit que es tracta d'una persona que té arravataments incontrolats de violència. L'acusada va reconèixer davant el jutge que havia empès i estamenejat el seu fill adoptiu, i afirmà que el deixà quan sentí «cruixir» alguns ossos del seu cos.

Arran d'aquesta agressió brutal de la dona, el menor, de sis anys, quedà en estat de coma, amb seqüeles encefàliques gravíssimes. El pare adoptiu de l'infant quedà en llibertat amb càrrecs i amb la prohibició d'acstar-se al petit, que agonitza a l'UCI de Son Dureta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.