algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

La recollida selectiva serà diària davant la gran allau de demanda

El servei passà de ser quinzenal a setmanal i ara es farà cada dia

Davant el notable increment de demanda del servei porta a porta de recollida selectiva que du a terme l'Ajuntament de Vilafranca, s'ha decidit impulsar a partir d'aquesta setmana un nou servei de recollida domiciliària diària.

Així, els dilluns es recollirà paper i cartó, el dimarts residus sòlids, el dimecres envasos, el dijous residus sòlids, el divendres vidre i el dissabte voluminosos i residus sòlids, tot plegat com a reforç a la iniciativa municipal que durà a terme Fundació Deixalles.

Segons el primer tinent de batle, Jaume Català, «les previsions inicials setmanals dels divendres de recollida selectiva s'han desbordat a causa de l'excel·lent conscienciació mediambiental del nostre poble. És per això que ara posarem en marxa el servei porta a porta de manera diària com a reforç de la campanya que du a terme la Fundació Deixalles de mobles».

Català recordà que «a principis d'abril posàrem en marxa el nou parc verd que està obert diàriament regulat amb horaris fins i tot els dissabtes per ajudar també al reciclatge de residus». El primer tinent de batle també afegí que l'Ajuntament de Vilafranca, des de 1996, posà en funcionament el servei de recollida quinzenal a domicili. Fa uns mesos s'aprovà fer-la setmanal i ara es farà de manera diària.

Català també apuntà que s'estudia la possibilitat de realitzar la recollida d'oli brut. La campanya suposaria regalar un recipient a les famílies interessades. En estudi també està que les botigues de la Vila disposin d'un contenidor per a oli amb un colador com a servei de recollida.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.