algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

El Govern deixarà desert el concurs del recinte firal i cercarà un solar

Hi ha 13 propostes, però no compleixen les condicions exigides


El Govern tornarà avui a declarar desert el concurs dels terrenys del futur recinte firal encara que el president Jaume Matas, i el conseller d'Indústria, Josep Juan Cardona, elegiran un altre solar en els pròxims dies, segons pogué saber ahir aquest diari.

El consell d'administració de Fires i Congresos es reunirà avui per declarar desert el concurs de les ofertes de terrenys presentats per ubicar el recinte firal. En total s'han presentat 13 propostes, encara que cap d'elles sembla reunir les condicions que requereix el Govern per edificar el futur recinte firal.

Tanmateix, la Conselleria d'Indústria té almenys tres opcions per ubicar les futures instal·lacions firals, totes elles pròximes a la carretera de Manacor. Matas i Cardona tenen previst decidir en els pròxims dies la ubicació del recinte firal entre les tres opcions possibles. El Govern és partidari de tancar la pròxima setmana aquest assumpte.

Josep Juan Cardona ja anuncià al Parlament que l'elecció del solar del futur recinte era imminent i prometé que abans d'acabar la legislatura podria posar-se la primera pedra del nou edifici.

La construcció d'un recinte firal ha estat marcada per les dificultats. Fa alguna cosa més d'un any, el Govern havia elegit ja un solar per ubicar el recinte, però els terrenys es decartaren, ja que es trobaven molt pròxims als dipòsits de CLH a Son Ferriol. Davant d'aquest inconvenient, Indústria convocà un concurs que fou declarat desert a finals del 2004, ja que l'opció amb més possibilitats tampoc complia les condicions de seguretat. Per tant, el concurs que deixarà desert el consell d'administració de Fires i Congresos és el segon.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.