algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Places i carrers s'ompliren de flors i de visitants amb motiu de la Fira

Les exposicions de rams decoratius i de disseny de jardins tingueren molt d'èxit


Les places i els carrers principals de Costitx s'ompliren ahir de gent procedent de tots els punts de Mallorca i de diferents productes relacionats amb el món de la jardineria i de les plantes.

La mostra, que començava ja a la plaça de l'Ajuntament, incloïa un espai devora l'església convertit en un autèntic jardí amb gespa i amb pedres, on diferents empreses d'aquest sector oferien mostres dels seus dissenys. A la resta de places els productes de jardineria s'hi anaven diversificant, amb mostres de cactus, geranis, clavells, orquídies i tota classe de plantes tant d'interior com d'exterior.

Un dels punts forts de la celebració eren les exposicions, sobretot les relacionades amb el món de les plantes d'interior i amb la decoració. Era el cas de diferents exhibicions de rams, centres i elements ornamentals preparats amb tot tipus de plantes, fruites i molta imaginació.

A partir de les onze del dematí, la batlessa de Costitx i presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar; el vicepresident de la institució, Miquel Nadal; i la consellera insular de Cultura, Dolça Mulet, es passejaren pels diferents estands, que a més d'oferir un ampli ventall de plantes i de flors incloïen una bona mostra de productes culinaris mallorquins.

A més d'aquests al·licients, molts de costitxers sortiren ahir per trobar gent coneguda. Les terrasses dels bars de les places, plenes de gom a gom, n'eren una bona mostra.

L'aspecte millorable de la mostra, que tendirà a especialitzar-se quant a la temàtica, és l'aparcament. A causa de la gran afluència de visitants, els solars habilitats s'ompliren ben aviat, per la qual cosa molta gent no tenia més remei que deixar el cotxe a la carretera de l'entrada del poble. Aquesta circumstància n'obligà més d'un a fer una bona voltera per arribar a gaudir de la Fira de Costitx.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.