algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Els veïns reclamen la demolició dels polèmics apartaments de ses Covetes

El PSM exigeix al batle Prohens que retiri els plets interposats contra ells i el GOB

75288
Antoni Alorda i Joan Juan demanaren al batle que deixi de defensar la urbanització «il·legal».

Un clamor popular: «Els apartaments de ses Covetes s'haurien d'haver esbucat ja fa molt de temps ja que constitueixen un atemptat contra el medi ambient».

Aquest era el sentir popular de molts de veïns de Campos consultats per Diari de Balears» que es mostraren satisfets per la sentència del Tribunal Suprem que ratifica per segona vegada que la franja de protecció de ses Covetes és de 100 metres.

Ahir aquest era el tema del dia a Campos. Fa més d'una dècada que el panorama que s'ofereix a veïns i visitants és el de 67 apartaments en construcció, paralitzats, ubicats a la costa, a zona de domini públic. «Si són il·legals s'han de tomar, així no donaríem tant a xerrar a la gent de fora», opinava Joan Puig.

Altres com Aina Maria Lladonet consideraven que a més de l'impacte visual negatiu «hi ha el tema de tots els recursos interposats per l'Ajuntament que al cap i a la fi els hem de pagar els ciutadans. Miquela Barceló recordava com era abans ses Covetes. «Era un lloc idíl·lic. Molt millor que ara». Tots coincidiren a demanar-ne la demolició urgent ja que «no beneficien la localitat i fan molt mal efecte als visitants».

El PSM, que des del principi ha estat al capdavant de la batalla jurídica juntament amb el GOB, va demanar ahir al batle de Campos, Andreu Prohens (PP) «que retiri els plets que manté contra nosaltres i el GOB des de fa 11 anys». Així ho defensaren, davant aquesta polèmica construcció, el portaveu del PSM al Consell, Antoni Alorda, i el regidor Joan Juan. «El PP fa tot el possible per mantenir la urbanització de ses Covetes pagant amb doblers públics recursos en els tribunals», digué Alorda.

Per la seva banda, Joan Juan demanà al batle un «canvi d'actitud. Amb aquesta posició només aconsegueix que els ciutadans de Campos hagin d'aportar amb els seus imposts doblers a aquesta causa que es podrien invertir en altres coses molt més necessàries per al municipi». Els nacionalistes vaticinaren que «avui més que mai estam a punt de veure el final inevitable d'aquest procés que no pot ser altre que l'esbucament».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.