cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El PSOE vol que el Govern compri els terrenys del golf de Son Real

La moció no es debaté per l'abstenció del PP i CPU quant a la urgència

El PSOE de Santa Margalida presentà una moció d'urgència en el ple d'ahir per demanar al Govern de les Illes Balears que utilitzi la recaptació obtinguda amb la targeta verda per comprar la finca de Son Real, on es projecta construir un camp de golf.

«Igual que el batle es va fer, fa uns anys, la foto devora Celestí Alomar lliurant-li el cartell de camí privat que hi havia a la finca de Son Real, que el Govern comprà amb els doblers de l'ecotaxa; ara propòs que amb els doblers de la targeta verda se n'adquireixi l'altra part i que el conseller de Turisme comparegui per lliurar el rètol al batle», manifestà Miquel Cifre.

La moció no s'arribà a debatre perquè l'equip de govern (PP-CPU) s'abstingué a l'hora de votar la via d'urgència, una actitud que manté, llevat de comptades ocasions, amb totes les mociones d'aquest tipus presentades per l'oposició.

El portaveu del PSOE de Santa Margalida, Miquel Cifre, també demanà als portaveus del PP i de CPU, Antoni del Olmo i Miquel Ordinas respectivament, si poden oferir garanties que el futur camp de golf previst a Son Real no anirà acompanyat de comerços, tendes de lloguer de vehicles, restaurants, etc. És a dir, de tots els serveis que suposarien una «competència directa» per als negocis de Can Picafort.

«Desconesc si el portaveu de CPU pot, però jo no puc donar garanties de res, ni tan sols que es faci el golf», contestà el batle.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.