algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

Vicens assegura que la segregació feta a Son Real és inedificable

Els propietaris sí que necessiten una llicència prèvia de parcel·lació

C.RUIZ/LL.PLANAS.Palma.
Bartomeu Vicens, conseller de Territori del Consell de Mallorca, va assegurar ahir que les parcel·lacions annexes al camp de golf que es projecta a Son Real (Santa Margalida) són inedificables. Aquest diari va publicar dimecres passat que els propietaris de Son Real, mentre negociaven amb el Pacte de Progrés la venda de part d'aquesta finca, van demanar al batle de Santa Margalida, que els lliuràs un certificat que acreditàs que la parcel·lació que havien fet el 1997 de la resta de la finca no necessitava una llicència prèvia per ser anterior a la Llei del sòl rústic de juliol d'aquell mateix any.

Segons va assegurar Vicens, els propietaris sí que necessiten una llicència de parcel·lació. «Si s'ha parcel·lat, seria inedificable en aquests moments pel Pla Territorial de Mallorca», va insistir. També va especificar que necessitava la llicència malgrat realitzar la parcel·lació abans d'aprovació de la nova Llei del sòl rústic, ja que la seva aplicació tenia caràcter retroactiu.

Els propietaris, segons han denunciat PSOE i PSM, van rebre una resposta afirmativa de l'Ajuntament de Santa Margalida en tan sols cinc dies, a través d'un certificat del secretari municipal, «sense disposar de cap expedient ni informe tècnic que així ho valoràs». Ambdós partits han presentat un recurs contenciós.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.