nubes dispersas
  • Màx: 18.5°
  • Mín: 8.69°
18°

Activitats d'oci i esport atreuen els visitants de la segona fira temàtica

La pluja va interrompre la jornada de forma brusca a la una del migdia

La segona fira d'Inca, amb un programa amb una gran quantitat d'activitats d'oci i esport, sobretot per als més joves, va atreure ahir milers de visitants durant les primeres hores del matí. Es va tornar aconseguir així l'objectiu de les fires temàtiques prèvies al Dijous Bo, i s'ompliren els carrers i els comerços de la ciutat durant els caps de setmana enllaçant amb la campanya de Nadal. La jornada únicament es va deslluir per la pluja que va començar a caure devers la una del migdia. L'Institut Municipal d'Activitat Física (IMAF) organitzà en els principals carrers i places del centre activitats d'esport i oci especialment dirigides als més joves. Així, els practicants de futbol sala, gimnàstica, tennis taula o bàsquet jugaren al centre de la ciutat durant tot el matí. Especialment concorregudes foren les exhibicions de gimnàstica a la plaça Llibertat i el parc infantil de trànsit que la Policia Local instal·là al carrer de Jaume Armengol.

Entre la gran quantitat d'activitats organitzades per a la fira destacà la trobada a la plaça de Santa Maria la Major de 13 punts d'informació de diferents associacions socials de l'illa. Els visitants pogueren prendre nota de la feina d'entitats com les associacions de malalts d'esclerosis, Alzheimer, diabètics o la Creu Roja, entre d'altres.

A més del gran nombre de petites activitats organitzades per tot el centre d'Inca, el tradicional rastre i mercat va tenir la seva activitat habitual. La majoria dels comerços obriren les portes fent una bona caixa abans que comencés a caure la pluja.

Al capvespre, ja sense aigua, es reprengueren les activitats amb un parc temàtic per a infants a la gran via Colom i una desfilada de moda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.