muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Els veïns de s'Illot boicotegen un acte d'Els Verds contra el passeig marítim

La dirigent Margalida Rosselló apel·là a la llibertat d'expressió

La diputada d'Els Verds Margalida Rosselló i el dirigent manacorí Andreu Pascual foren increpats ahir a s'Illot per un grup de veïnats en una visita programada per criticar la construcció del passeig marítim projectat pel Ministeri de Medi Ambient entre s'Illot i Cala Morlanda. Abans de començar les intervencions que tenien preparades els membres d'Els Verds, un grup de veïnats es presentaren per sorpresa com a representants de la patronal hotelera, comercial i veïnal.

Així, els veïns retragueren als dirigents ecologistes que «no teniu representació a l'Ajuntament de Manacor i no teniu dret a criticar un bé per als illoters, com serà aquest projecte». «El que heu de fer és anar a llevar les herbes que hi ha per la ronda del Matí en lloc de venir a malmenar una pla beneficiós per a tots», conclogué un dels veïns. «Què voleu fer idò vosaltres? No vos va bé res mai i amb això es nota que teniu ben poques feines», afirmà un altre veïnat.

Davant el bocoit, Margalida Rosselló digué que «afortunadament vivim en democràcia i existeix la llibertat d'expressió; per això hem vengut i baldament no sigui de s'Illot tenc dret a oposar-me a un projecte que destruirà la zona costanera de s'Illot i Cala Morlanda».

Tot seguit comença la ronda de premsa. Encetà les intervencions Andreu Pascual, que criticà la poca informació que han rebut del projecte a executar. També es lamentà que el programa del passeig marítim no hagués estat a disposició pública a l'Ajuntament de Manacor, ni que s'hagi tractat en cap de les comissions urbanístiques de la Sala. A més, Pascual matisà que «des d'Els Verds no ens oposam a les millores que es puguin fer a s'Illot, només trobam que aquest passeig suposarà un greu impacte ambiental a la zona costanera illotera».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.