bruma
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
11°

El bus de nit s'estrena amb una mitjana de 150 passatgers diaris

Cort espera consolidar el servei i arribar a 300 usuaris per vespre

Un total de 602 passatgers han emprat el nou bus de nit que recorre el passeig marítim durant els quatre primers dies de funcionament, cosa que representa una mitjana de 150 usuaris per nit. El dia de més afluència de públic va ser precisament el de la jornada inaugural, que coincidí amb la Nit de Nadal, amb 357 passatgers que en aquesta ocasió vitajaren de manera gratuïta.

Aquestes primeres xifres són valorades de manera positiva pel regidor de Trànsit i Transports, Àlvaro Gijón, el qual espera que el servei es consolidi de manera progressiva. «Esperem que a poc a poc el bus de nit es vagi donant a conèixer als ciutadans. En aquest sentit, tindrem una campanya pròpia de publicitat, amb la col·laboració dels locals d'oci de la zona», manifestà Gijón.

La iniciativa té com a objectiu dissuadir els ciutadans de l'ús del vehicle privat a l'hora de desplaçar-se a la zona d'oci nocturn del marítim. De manera conjunta amb la línia de bus, Cort ha posat en marxa un sistema combinat que preveu aprofitar l'aparcament subterrani del parc de la Mar, de 250 places. Aquest es presenta com una alternativa d'estacionament per als conductors que necessitin acostar-se a la zona de bauxa.

Així, de les 22.00 a les 8.00 hores es podrà deixar el cotxe al pàrquing municipal i, presentant el tiquet corresponent, fer ús del servei de l'EMT per un cost global de 2 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.