cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
33°

El poble s'ajunta per la diada esportiva en benefici dels afectats per l'esclerosi múltiple

LL.P.Binissalem.
El Patronat Municipal d'Esports de Binissalem i l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (Abdem) organitzaren ahir una diada esportiva en benefici del afectats per aquesta malaltia.

La jornada, que va tenir lloc al camp municipal d'esports, va tenir un suport molt important del poble i, a l'hora de dinar, l'organització ja havia exhaurit els 500 tiquets que havia posat a la venda per menjar paella.

Des de les nou del matí, les instal·lacions del camp municipal estaven obertes per a la realització de diferents activitats i sobretot els més joves no s'aturaren tot el dia de jugar a futbol, bàsquet, petanca o escacs.

Els més grans contemplaven els seus fills des de fora de les pistes i anaven preparant les taules per al dinar, instal·lades a l'aire lliure al camp municipal mateix.

L'organització explicà que la finalitat d'aquest acte solidari és la sensibilització quant a la situació que viuen els afectats per l'esclerosi múltiple i les seves famílies, i també demanar suport econòmic per mantenir els serveis de rehabilitació de l'entitat.

L'esclerosi múltiple constitueix la primera causa d'invalidesa en adults joves i la segona quant a seqüeles neurològiques. A Mallorca es calcula que n'hi ha devers 500 persones afectades i els símptomes es presenten gairebé sempre en persones joves -se sol diagnosticar entre els 15 i els 30 anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.