nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La Policia cerca un home que ha violat una desena de nines a Palma

Les víctimes tenen entre 9 i 13 anys i els delictes es cometen des de principis d'any

Un individu d'entre 35 a 40 anys d'edat, de raça blanca però de pell una mica morena, està sent cercat a tot Mallorca pels Cossos i Forces de Seguretat. La investigació es realitza de manera directa pel SAF del Cos Nacional de Policia de Palma.

L'individu es considera autor d'almenys una desena d'agressions sexuals a nines, d'entre nou i tretze anys d'edat. Les primeres denúncies es reberen a principi del present any i des de llavors s'han anat recopilant dades del violador, del qual, durant el present mes de setembre, no es té constància que hagi tornat a actuar. Els delictes s'han comès sempre en finques de Palma a diversos pisos i a diferents hores.

En la majoria d'ocasions, el violador ha seguit les víctimes al carrer i ha entrat amb elles a l'edifici on resideixen. Una vegada a dins, ha entrat amb elles a l'ascensor, on les ha amenaçat i ha pujat amb elles fins a la darrera planta. Després les obligava a anar amb ell fins a l'altell, on hi sol haver la maquinària de l'ascensor, lloc en el qual consumava les agressions sexuals.

Sempre que ha comès una violació, el delinqüent duia ulleres de sol amb muntura de pasta negra i vidres foscs. En un parell d'ocasions les víctimes es varen fixar que duia un rellotge de braçalet amb cadena metàl·lica al canell esquerre. La Policia no descarta que resideixi en alguna localitat de la Part Forana de Mallorca, i que es desplaci a Palma amb l'única intenció de cometre els delictes. Se'l considera altament perillós per la quantitat de violacions que ha duit a terme i la fredor i sang freda amb la qual actua. Respon al perfil del violador en sèrie i les seves víctimes són sempre nines de les edats esmentades.

Una altra dada respecte dels seus costums, o vicis, és que és fumador. A primera vista no té mal aspecte i fa la impressió de ser un individu normal. Tota una sèrie de dades sobre les seves característiques personals han estat passades a cossos policíacs de l'Illa, amb l'objecte de tractar de localitzar-lo i de procedir a la seva detenció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.