algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Dues noves detencions pel crim d'un alemany a Pollença

G.PICÓ.Palma.
La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Pollença ha detingut dos homes que suposadament estan relacionats amb el crim de Christian Leitch, un alemany de 39 anys d'edat que va morir el passat 21 de juny en rebre un tret en un taller de Pollença.

Chistian Leitch residia a sa Pobla. El dia dels fets va acudir al taller «Auto-Xapa»», ubicat al carrer Cecilio Metelo número 9, a l'entrada del municipi de Pollença. Va arribar en un cotxe Volkswagen Polo sobre les 10.30 hores per emportar-se un vehicle que era al taller. El propietari del negoci, Juan M.B., es va negar a donar-li perquè li devia diners. Ambdós van iniciar una discussió que va anar pujant de to. Christian Leitch va rebre un tret al coll, que li va fer perdre molta sang.

La Guàrdia Civil va detenir l'amo del taller poc després i també un ciutadà alemany. Arran de les investigacions derivades del crim, aquesta setmana s'ha practicat la detenció d'uns altres dos ciutadans alemanys que, pel que sembla, podrien estar relacionats amb l'homicidi. Un d'ells ha ingressat a la presó. L'altre va quedar en llibertat després de prestar declaració davant del jutge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.