muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Els metges confirmen que l'home que estrangulà l'al·lota és un malalt mental

Coincideixen que l'acusat sofria un brot esquizofrènic quan va cometre el crim

69690
El detingut ha sofert algunes recaigudes en la seva malaltia.

J.F.MESTRE.Palma.
Dos metges forenses adscrits als jutjats de Palma han confirmat que Manuel Llinàs, l'home que el passat mes d'octubre va matar la seva al·lota en un pis del carrer Ausiàs March, sofreix una malaltia mental. Per tant, els forenses Julio López Bermejo i Antonio Siquier entenen, i així ho han fet constar en el seu informe que han remès al jutjat, que l'home no era conscient dels seus actes quan va estrangular la seva al·lota, Beatriz Garau, a la qui va matar després de presenciar una pel·lícula de terror.

Segons han confirmat fonts pròximes al cas, l'individu continua ingressat a la Unitat Psiquiàtrica de Son Dureta, a l'espera que en breu sigui traslladat al centre psiquiàtric de Foncalent, on està previst que se li realitzin més proves sobre l'estat mental. L'informe dels forenses coincideix amb el primer diagnòstic que van emetre els metges psiquiatres de Son Dureta, que van arribar a la conclusió que el detingut era esquizofrènic i que creien que en el moment de cometre els fets estava sofrint un brot d'aquesta malaltia.

A més, des que el detingut es troba ingressat en aquesta unitat psiquiàtrica, n'ha sofert diverses recaigudes. Hi ha moments en què està lúcid i altres en què no es controla. Si aquests informes dels forenses són confirmats pels metges psiquiatres, tot sembla indicar que el detingut, defensat per l'advocat Francisco de Sales, seria absolt del delicte d'assassinat en existir una circumstància atenuant de trastorn mental.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.