algo de nubes
  • Màx: 18.83°
  • Mín: 9.02°
18°

Pocoví serà president de Sa Nostra amb una candidatura de consens

El consell d'administració l'elegirà a la reunió de dia 5 de febrer

Miquel Pocoví serà elegit president de la Caixa de Balears Sa Nostra, a la reunió del consell d'administració de l'entitat financera que se celebrarà el pròxim dimarts 5 de febrer, segons anuncià el mateix Pocoví al terme del consell d'administració dut a terme ahir, en el qual tots els grups representats a la direcció van acordar presentar una candidatura única a la presidència de la caixa, amb la finalitat d'escurçar al màxim el període de transició a la direcció de l'entitat. «Cercam un candidat de màxim consens i m'ha tocat a mi», va dir Pocoví, tant Miquel Capellà com tot l'equip directiu m'han promès la seva col·laboració i, amb el concurs de tots ells, podrem superar el llistó tan alt que ens ha deixat Miquel Capellà al capdavant de Sa Nostra».

Pocoví es va guardar per a si els noms del seu equip directiu, «encara no tenc pensat els noms dels que seran els meus vicepresidents, jo tindré la potestat de presentar els meus candidats però el consell d'administració tindrà la possibilitat d'aturar la meva proposta, he de meditar-ho», va dir. Miquel Pocoví, d'altra banda, afirmà que el seu programa d'actuació davant de la caixa d'estalvis «no presentarà variacions importants respecte a la gestió de Capellà», a la qual qualificà de «més que vàlida». En tot cas, el pròxim president va enunciar els seus objectius bàsics per als diferents àmbits d'actuació de Sa Nostra.

«Com a entitat financera pura i dura, Sa Nostra ha de moure's en un entorn competitiu i posats a no tenir no hem de tenir ni ànima. La nostra activitat com a Monte de Piedad, amb clients de baix poder adquisitiu, hem d'actuar amb especial justícia però sense perdre doblers. La Fundació ha de ser la nostra raó de donar beneficis, quadrar balanços i repercutir part dels nostres guanys en activitats que beneficiïn el conjunt de la societat. La corporació, que constitueix la nostra cartera d'empreses participades i exclusives, ha de moure's en activitats del nostre entorn i que generin beneficis», explicà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.