cielo claro
  • Màx: 15.19°
  • Mín: 7.61°
15°

Les motos continuen envaint voravies en espera de la nova ordenança de Cort

Els partits polítics a l'Ajuntament han de debatre la proposta dels tècnics de Circulació

Cort ha decidit que serà inflexible. A partir d'ara les motos deixaran d'ocupar la voravia i cediran l'espai als seus habitants de dret, els vianants, o hauran de fer front a elevades sancions econòmiques, a partir de les cinc mil pessetes. Això serà una realitat arran de l'aprovació de les modificacions de les ordenances municipals en matèria de circulació, fet que es pot produir o bé aquest desembre o, com a màxim, el gener.

Segons varen explicar fonts del departament de Circulació de Cort, en aquest moment la normativa no és prou clara i no se sap ben bé què és allò que es fa amb les motos que envaeixen la voravia. «Depèn molt del policia. Si és un cas d'obstrucció molt clara al pas dels vianants se sol multar, però si no es deixen on són o en tot cas s'adverteix el propietari». De totes maneres, José Ramón Orta, assessor de Circulació de Cort, va explicar que «estam parlant sobre la base d'un esborrany d'ordenança que s'ha passat a tots els grups municipals, i allò que volem és que es produeixin aportacions dels grups».

Allò que passa és que la situació està començant a esdevenir insuportable. Més que res perquè el nombre de motos als carrers augmenta de manera espectacular i les voravies han patit un procés de colonització per part dels vehicles que no es pot suportar, principalment perquè es contradiu l'esperit del batle Fageda de facilitar tant com sigui possible la circulació a peu dels residents a Palma. Les raons d'aquest augment de les motos ha estat degut al fet que les situacions del trànsit a Palma han convertit aquest tipus de vehicles en una eina imprescindible per a les persones que han de fer continus desplaçaments d'un lloc a l'altre de la ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.