algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
13°

La Policia Local estendrà els cursos d'educació viària entre els adolescents

Es vol potenciar l'ús del casc entre aquest col·lectiu mitjançant classes pràctiques

La Policia Local de Palma està preparant una nova campanya de sensibilització per als conductors adolescents de la necessitat imperiosa d'emprar el casc. Així ho confirmaren a Diari de Balears fonts del departament situat al quarter de Sant Ferran.

Fins ara els cursos d'educació vial fets per la Policia Local estaven adreçats als més menuts, en cap cas no s'havia optat per arribar als adolescents amb unes campanyes que han estat molt ben acollides entre els menuts i que han demostrat de sobres la seva efectivitat.

El que no s'han plantejat ni els caps de la Policia, ni els responsables polítics d'aquesta, és la possibilitat de retirar el ciclomotor a tots els joves que circulen sense casc, mesura implantada per l'Ajuntament de Màlaga i que es resolgué el primer dia amb un total de 200 ciclomotors decomissats. Segons comentaren les fonts consultades per Diari de Balears, aquestes mesures s'han considerat una mica massa dràstiques per part dels responsables policíacs de Cort.

S'ha de tenir en compte que els darrers mesos s'ha posat de moda una pràctica que resulta molt nociva per als motoristes, posar-se el casc a l'estil dels jockeys de les curses de cavalls, és a dir, passat només fins a la meitat. Aquesta moda és molt perillosa, ja que en les caigudes les lesions cerebrals que es produeixen solen ser pitjors que les que es produeixen quan no es du cap mena de protecció, segons els neuròlegs consultats per l'equip de Circulació de Cort.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.