algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Es Serralt allotjarà el quarter de la Policia Local i 48 pisos de l'Ibavi

El Govern invertirà 500 milions per recuperar l'edifici conflictiu

El Govern de les Illes Balears invertirà uns 500 milions de pessetes per rehabilitar el que va ser l'edifici més conflictiu de Manacor, Es Serralt, per destinar-lo a 48 habitatges de protecció oficial en règim especial, a més d'un quarter de la Policia Local i un seguit d'aparcaments subterranis.

Així, la ubicació del nou quarter dins l'edifici des Serralt «donarà solucions importants a una barriada problemàtica de Manacor», manifestà al respecte el president Francesc Antich, que ahir es desplaçà fins a la ciutat manacorina per signar el conveni entre l'Ajuntament i la Conselleria d'Obres Públiques.

La reforma de l'edifici des Serralt, que ara es troba fora parets interiors, preveu reconvertir els 100 pisos que hi havia inicialment i deixar-ne només 48. La resta de l'immoble l'ocuparan les dependències de la Policia Local. Mentrestant, el pati interior de l'edifici es transformarà en una zona enjardinada.

Aquests pisos, que compten amb una superfície aproximada de 90 metres quadrats útils, tindran saló-menjador, cuina, tres dormitoris i terrassa i sortiran a la venda "segons informà la gerent de l'Ibavi, Teresa Garcia" per uns 9 o 10 milions de pessetes. En el preu de venda del pis també està inclòs un aparcament.

El bloc d'edifici, orientat cap al nord, es rehabilitarà per tal d'ubicar-hi les dependències de la Policia Local. Concretament, aquest bloc compta amb una superfície de 2.764'9 metres quadrats en planta baixa i cinc plantes, a més d'un soterrani de 750 metres quadrats.

Actualment la Conselleria d'Obres Públiques està redactant el projecte bàsic d'execució que fan comptes treure a concurs públic el gener del 2001. Per la seva part, l'Ajuntament s'encarregarà de distribuir els departaments del futur quarter de la Policia Local. El termini d'execució serà d'uns 18 mesos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.