muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

«Diego Mas encalçava Tatjana Vassic», segons confirmà la Policia de Calvià

L'acusat manté que la dona morí per accident en copejar-se amb una cadira

El judici per la mort de la iugoslava Tatjana Vassic continuà ahir a l'Audiència de Palma. Diego Mas Howard, acusat de l'homicidi de la dona, s'enfronta a peticions de 15 i 19 anys del fiscal i l'acusació particular respectivament. L'home defensa la seva innocència i en el primer dia de judici explicà a la sala que Vassic morí «accidentalment» en caure i copejar-se la cara contra una cadira.

Ahir li tocà el torn a la Policia Local de Calvià. Cal recordar que la víctima vivia a Son Caliu, en el terme municipal calvianer, i va ser a casa seva on tingueren lloc els fets. Els agents confirmaren davant el jurat popular que Tatjana Vassic se sentia encalçada per Diego Mas, que havia estat el seu excompany sentimental, i que per aquest motiu havia interposat una denúncia contra ell davant la Guàrdia Civil de Palmanova.

La Policia Municipal també assenyalà les dificultats que tingué per tenir localitzat l'acusat, qua havia canviat de domicili i no contestava a les cridades al seu telèfon mòbil. Va ser en aquest temps quan la dona se sentia encalçada i ho denuncià.

Aquesta versió coincideix amb la de l'acusació, que manté des del primer dia que Diego Mas va estar una temporada darrere Tatjana perquè retiràs la denúncia. Aquest extrem, emperò, va ser negat per Mas dilluns, quan declarà que desconeixia els motius de la denúncia i negà que estiguessin relacionats amb el crim.

Agents de la Guàrdia Civil de Palmanova també participaren com a testimonis en la sessió d'ahir. Un agent explicà que el dia 4 de desembre, un dia abans del dia dels fets, Mas telefonà al quarter de Palmanova demanant sobre la denúncia. Allà l'informaren que hauria d'anar a declarar pel presumpte encalç.

Un altre agent explicà que el dia dels fets, quan anaren al domicili de la víctima, l'acusat es torbà una bona estona a obrir la porta. Mentre, Tatjana Vassic estava en coma estesa a terra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.