algo de nubes
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
32°

La Sala demana col·laboració a Turisme per adquirir el polvorí dels Cingles

D'altra banda, l'empresa de l'hotel Rocamar sol·licita llicència per reformar-lo

L'Ajuntament de Sóller ha fet durant els darrers dies una nova passa cap a fer efectiva la seva opció de compra del polvorí del camí dels Cingles al Port de Sóller i que actualment és propietat del Ministeri de Defensa. El polvorí és en uns terrenys que el consistori considera molt necessaris de cara al futur del Port de Sóller. Aquesta passa consisteix a sol·licitar la col·laboració de la Conselleria de Turisme, ja que es considera que els terrenys poden tenir la seva utilitat dins el pla d'usos del Port, que es troba en fase de redacció.

Així, aquesta mateixa setmana el batle, Joan Arbona, s'ha reunit amb el conseller de Turisme, Celestí Alomar per tal de posar en contacte la Conselleria amb la Gerència d'Infraestructures. De fet, les negociacions per a la compra seran a tres bandes.D'aquesta manera, i segons ha explicat Joan Arbona, la Conselleria podria ajudar en la compra amb una partida econòmica, ja que el preu de sortida dels terrenys, tot i no ser definitiu, és força elevat. Extraoficialment, es calcula que se superaran de llarg els 300 milions de pessetes, quantitat que l'Ajuntament difícilment pot assumir pel seu compte.

Cal recordar que Defensa va cedir el polvorí a l'Ajuntament la passada legislatura i des d'aleshores és utilitzat com a aparcament, després d'haver estat condicionat de forma totalment provisional. Aquest ús podrà continuar mentre es gestiona la compra, encara que probablement no després ja que s'hi podria fer un vial de connexió dels túnels.

En un altre ordre de coses, els responsables de l'empresa que actualment gestionava el precintat hotel Rocamar han presentat una sol·licitud de llicència d'obres, ja que sembla que hi ha intenció de dur a terme diverses reformes per adequar-lo a la legalitat. Per això demanen a l'Ajuntament quina utilitat li poden donar, si hotel o casal de colònies, com ho era darrerament. No obstant això, el batle creu que és la Conselleria de Turisme la que ha de decidir què s'hi pot fer, ja que fou ella que el va precintar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.