muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.07°
12°

Les empreses de lloguer de vehicles hauran de tenir un hangar per als cotxes

Cort prepara una ordenança per tal que aquesta mesura sigui obligatòria el juny

L'Ajuntament de Palma està preparant una ordenança per tal que totes les empreses de lloguer de cotxes que es vulguin instal·lar al municipi a partir del proper mes comptin, obligatòriament, amb un hangar o amb un aparcament per als vehicles que destinaran a aquesta activitat.

Així ho va manifestar als mitjans de comunicació el regidor de Circulació, José Manuel Sierra, que assegurà que aquest estiu no permetrà la presència «de cap vehicle de lloguer en els carrers de la Platja de Palma».

En aquests moments, moltes de les empreses de lloguer de cotxes estan emprant terrenys rústics de la contrada de s'Arenal per dipositar els vehicles que tenen en estoc i que no han estat llogats. Aquesta solució tampoc no agrada gens ni mica al responsable de Circulació, ja que és il·legal.

Per això les empreses es reuniran amb el regidor d'Urbanisme de Palma, Rafel Vidal, per tal de pactar un calendari que permeti l'eradicació de la utilització d'aquests terrenys rústics en menys d'un any.

Segons va explicar el regidor José Manuel Sierra, la solució passa en primer lloc per trobar espais en el sol urbà o en polígons industrials de Palma per poder col·locar aquests automòbils.

Una altra de les pràctiques habituals que els agents de Policia vigilaran de molt a prop és l'estacionament al carrer de cotxes de les agències que no han estat llogats. Aquesta és també una pràctica il·legal, però molt comuna, tant que, segons explicaren forces policíaques, fins i tot s'han arribat a fer falsificacions múltiples de contractes d'arrendament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.