algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

L'equip de Nájera urbanitzarà Son Font davant la inhibència del CIM

La sala es ratifica a dotar d'infraestructures les construccions de luxe

L'equip de la batlessa socialista Margarita Nájera està disposat a urbanitzar les parcel·les rústiques de Son Font davant la inhibència del Consell Insular de Mallorca. L'Ajuntament calvianer va esperar fins a tenir a la mà el dictamen de la Comissió Insular d'Urbanisme (CIU) del CIM, presidida per Rafel Lacy (UM), per emetre una opinió sobre el tema.

El dictamen, que havia de valorar la viabilitat jurídica de la caducitat de l'interès social, afirmava que aquesta catalogació mai no havia existit. No obstant això, la CIU no entrava a valorar sobre la legalitat de les construccions de luxe remetent-se a la Llei d'Espais Naturals i al PGOU. Ahir a Calvià, l'equip de govern de Nájera, incloent-hi la batlessa, es mostrava convençut que el dictamen li donava la raó.

De fet, l'Ajuntament va comunicar que davant el dictamen de la CIU «ratificam una vegada més que la revisió del PGOU del municipi únicament reconeix l'existència d'una urbanització i en proposa la dotació d'uns recursos mínims d'infraestructura com són els d'enllumenat públic, aigua potable i clavegueram».

Per confirmar-se en la urbanització de Son Font, l'equip de Nájera es basa en el fet que, segons ells, «l'informe entén que l'Ajuntament s'ha ajustat a dret en l'atorgament de llicències d'edificiació en la parcel·lació de Son Font, ja que són completament vigents les autoritzacions prèvies atorgades». A més, «el document entén "segons l'equip de Nájera" que les llicències són plenament vigents sense quedar-ne afectada la situació ni per la LEN, ja que considera que la parcel·lació de Son Font és reconeguda i admesa en la mateixa Llei d'Espais Naturals, ni per la Llei de Sòl Rústic que manté el seu règim específic».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.