cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

Un centenar de veïns de Sant Marçal es manifesta contra l'equip de govern

Els cooperativistes decidiren bloquejar l'entrada dels edils a un ple

Prop d'un centenar de persones es manifestaren ahir capvespre davant l'Ajuntament de Marratxí per exigir normalitzar la situació urbanística del compleix Invaer, a Sant Marçal. La mobilització es va traslladar posteriorment a l'interior de la casa de la Vila i va provocar l'ajornament de més d'una hora de l'inici de la sesió plenària que havia de celebrar-se a les 18.00 hores.

L'associació de veïns de la urbanització de Sant Marçal, promoguda per la cooperativa d'habitatges Invaer, acusa el Consistori marratxiner de no concedir finals d'obres ni noves llicències com a mesura de pressió. Segons els veïns, els problemes començaren tan sols un mes després que fos aprovat l'octubre del 1995 el projecte d'urbanització.

Llavors, l'Ajuntament va sol·licitar el canvi d'un dels solars que li corresponien en la cessió del 15 per cent que marcava la legislació per un de major i millor situat per tal de traslladar en un futur la casa consistorial a aquest solar.

Aquesta petició implicà la redacció d'un nou pla parcial i una modificació del projecte d'urbanització, aprovat el setembre del 1997, sempre a càrrec d'Invaer. No obstant això, els veïns denuncien que des del maig del 1997 l'Ajuntament «no concedeix finals d'obra dels habitatges ni noves llicències» en base a la no aprovació del projecte d'urbanització modificat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.