algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Maletes fetes per anar a l'Avenidas Center

Cort instal·larà serveis finalistes a l'edifici per deixar de pagar el lloguer de Can Bauçà

L'Ajuntament de Palma ja té prevista la seva reubicació a l'edifici Avenidas Center. El batle de Palma estava enllestint ahir amb el secretari municipal el projecte de recol·locació de les dependències consistorials. Així, la sisena planta de l'edifici es mantindrà com fins ara i serà ocupada pels membres de l'staff d'Urbanisme. Allà hi continuarà havent el despatx del regidor (amb unes privilegiades vistes sobre el centre antic) i el dels seus més directes col·laboradors.

La cinquena planta acollirà l'àrea de planejament i el consorci del Pla Mirall Centre. Aquests serveis també absorbirien els encarregats de la revisió del Pla general urbanístic. Continuam davallant. A la quarta planta se situarà tota l'àrea de gestió urbanística. S'ha de recordar que fins ara l'Avenidas Center ha donat cabuda i ha estat seu de bona part dels serveis urbanístics de l'actual consistori.

La tercera planta serà ocupada pels departaments de llicències d'obres i disciplina urbanística. Fins ara aquest servei estava col·locat a la planta tercera de l'edifici principal de Cort, que tenia la seva entrada per la plaça de Santa Eulàlia. La segona planta serà la primera que començarà a solucionar els greus problemes de lloguer que asfixien l'economia municipal. Això és així perquè en aquesta planta hi haurà les llicències d'activitats i la secció d'infraccions urbanístiques, fet que permetrà desocupar la planta baixa de Can Bauçà.

Però el que més s'espera és l'habilitament de la primera planta de l'immoble de les Avingudes, ja que en ell s'han d'instal·lar tots els serveis finalistes: Acció social, Sanitat i Consum i Educació. Això seria definitiu per poder abandonar Can Bauçà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.