lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

La Policia deté dos individus per sengles intents de violació a dues dones a Palma

Les agressions sexuals es registraren en un pis de Palma i en un pinar de l'Arenal

Dos individus, identificats com Dusmane D. i José Luis Ll.M., de 34 anys, varen ser arrestats per funcionaris de la Policia Local de Palma i del Cos Nacional de Policia acusats d'haver comès sengles presumptes delictes d'agressió sexual.

El primer incident va tenir lloc en un pinar de la zona de la Platja de Palma a les sis de la passada matinada. El magribí havia arrabassat la bossa a una dona, li havia sostret 5.000 pessetes i li havia pres una cadeneta d'or que duia. Just després, havia llançat la seva víctima a terra aprofitant la semiintimitat que li proporcionava l'espessor de la massa forestal i es baixà els calçons. Una patrulla del 092 es trobava casualment de paisà pel carrer Canyes en aquells moments, i els desconsolats i esquinçadors crits que emetia aquesta dona varen posar en guàrdia els agents.

Aquests s'aproparen al lloc sigilosament, i després de comprovar que un individu de raça nord-africana es trobava mig en pèl sobre una dona que mostrava símptomes evidents que les relacions que s'intentaven tenir en aquell moment no eren de mutu acord interceptaren l'individu, que fugí corrent. Després d'una breu persecució, els funcionaris municipals l'aconseguiren capturar després que l'agressor intentàs amagar-se sota un camió. El violador oposà una gran resistència a la seva detenció, però finalment, i fent ús de la força reglamentària, els agents municipals l'emmanillaren.

La segona agressió va produir-se en un pis de Palma. Una dona en possible estat d'embriaguesa que es trobava prenent algunes copes en un local del passeig marítim amb uns amics va convidar dos individus a ca seva, per «prendre la darrera copa». Quan arribaren al domicili, prop de l'establiment on s'havien trobat, un dels dos homes instà l'altre que se n'anàs, ordre que aquest obeí.

Quan aconseguí quedar-se tot sol amb la víctima, José Luis Ll.M. amenaçà la denunciant d'agredir-la si aquesta no li practicava una fel·lació. Ella, com és lògic, s'hi negà. L'acusat, emperò, lluny de desistir del seu afany, es llançà sobre de l'afectada i li arrabassà la roba interior.

Després provà de consumar el contacte sexual, però atesa la potent resistència que oposà l'afectada l'individu reaccionà apallissant-la fins que es cansà. A causa de les brutals agressions, la dona va perdre algunes peces dentals. Ella enganà el detingut i aconseguí fugir i donar avís a la Policia. Quan els agents del CNP arribaren al lloc, l'acusat ja se n'havia anat amb el seu cotxe, però una ràpida batuda per la zona va acabar amb l'arrest del sospitós.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.