algo de nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

Roig demana a Turisme que el palau de Congressos es faci al polígon de Llevant

Diu que així es contribuiria a la millora i rehabilitació de la barriada palmesana

El líder del PSIB-PSOE a Cort, Antoni Roig, demanà ahir al nou conseller de turisme, Celestí Alomar, que el nou palau de congressos que el Govern Antich vol construir es faci a la barriada del polígon de Llevant. Per Roig aquesta ubicació seria ideal perquè contribuiria a la recuperació d'una de les barriades que ha patit més la saturació d'habitatges socials. «A més a més, és un dels pocs espais amb molt de terreny que queden dins de la Via de Cintura. Es troba a tres minuts del passeig marítim, a set de la platja de Palma i a un quart d'hora del municipi de Calvià».

Segons Roig, aquest és un tema del qual s'ha parlat moltes de vegades, però necessita de la col·laboració de l'Ajuntament de Palma. «Aquest és un projecte que necessita la implicació de tots, necessitam la implicació del sector hoteler per tal que es renovin les places de què ells disposen, essencialment a cala Major i a la platja de Palma».

Roig va reconèixer que la Conselleria està estudiant altres possibles ubicacions com la zona dels solars de Campsa o el moll Vell, «i fins i tot hi ha opcions per treure'l fora de Palma», però el regidor socialista insistí en la seva demanda de fer-lo al polígon de Llevant per tal que «amb mitjans com la construcció d'un edifici tan singular com aquest es pugui procedir a la rehabilitació d'una zona que està degradada i necessitada d'inversions».

Tot i que la trobada que varen mantenir els dos dirigents socialistes va ser qualificada d'«un contacte purament informal», també es tractaren altres temes d'importància decisiva per a Palma en matèria turística, com poden ser les problemàtiques de la platja de Palma i el model de desenvolupament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.