lluvia ligera
  • Màx: 14°
  • Mín: 12°
15°

Cort «entén» les protestes dels veïns de la plaça de Toros per renous excessius

L'Ajuntament prendrà mesures perquè no es repeteixi una situació semblant

L'Ajuntament donà ahir la raó als veïns de la plaça de Toros en relació a les seves protestes sobre els renous als quals estan sotmesos constantment quan es munten espectacles.

L'actual batle en funcions, Joan Fageda, afirmà ahir al matí que «els veïns tenen raó. El primer és el descans i la pau dels ciutadans». Sobre aquest tema, Cort prendrà mesures «però no poden ser immediates», informà ahir el regidor de Governació Joan Bauçà. «Entenem perfectament les protestes dels veïns. Per tant, haurem de cercar un altre lloc on es puguin fer aquests tipus d'esdeveniments. Però ara ja és un poc tard», digué Bauçà.

Aquestes reaccions s'han donat pel comunicat que la Federació Palmesana d'Associacions i Entidats Ciutadanes (FEPAE) ha fet arribar a l'Ajuntament exigint que s'acabin d'un cop els renous a la plaça de Toros. FEPAE exigeix l'aplicació immediata de l'Ordenament municipal per a la Protecció del Medi Ambient contra la Contaminació per renous i vibracions i dóna suport a totes les reivindicacions del veïnat.

La contaminació acústica que ha sofert la zona durant els darrers 5 dies és considerable, per la qual cosa els veïns han arribat al seu límit de paciència. El president de l'associació de veïns, Alfons Simó, digué ahir que «no tenim res en contra dels alemanys, el que passa és que entre concerts i muntatges de tot tipus aquesta zona s'ha convertit en un lloc inhabitable».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.