muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

«Als carrers del barri xinès hi ha menors d'edat que es prostitueixen»

Una professional del sexe del barri xinès ho confirmà a «Diari de Balears»

«Mira, ninet, aquí ningú llevat de jo et dirà res, perquè ningú no en sap res de nines que facin de puta, o no en volen saber. I les persones que ho saben no t'ho voldran contar, tu no saps on et fiques. D'entrada, res de xifres, i el meu nom no surt per res. Ni tan sols diràs el carrer on m'has trobat, no vull que me facin la pell».

La prostituta X té una quarantena d'anys i fa feina en el xinès de Palma. Assegurà a Diari de Balears que a pisos que es fan servir per part de les prostitutes a la zona hi ha nines que es prostitueixen. «Solen ser les que tenen els macarrons que fan més feina, perquè elles són molt poc al carrer. De tota manera, aquí n'hi ha poques, solen estar a les cases més bones. Però n'hi ha, i de molt jovenetes».

X fa aquestes declaracions perquè «estic cansada que ens fotin els clients. No et pensis, xaval, al barri no vénen cercant les putes velles com jo, ara hi ha nous plaers, noves diversions, les velles només follam amb els clients de sempre, els que vénen ara s'estimen més una nineta tendra i joveneta que no una puta vella».

«Et contaré com funciona el xou. Primer els clients es passegen per aquí dins (es refereix al Xino) i trien la mercaderia, però si hi ha algú que faci bona pinta, de tio amb peles, tu ja m'entens, els xulos se li acosten i els ofereixen les ninetes. Clar, aquestes cobren molt més que nosaltres, no tothom les pot pagar, però hi ha molta de gent que prefereix carn jove».

El testimoni d'X mostra que, per molt que ningú no ho tengui clar, ni sàpiga exactament com funciona, la prostitució de menors és una realitat a Palma. «El que passa és que només s'actua quan hi ha denúncies i com que elles són les primeres interessades a prostituir-se, no n'hi sol haver mai». X assegura que «ho fan per poder pagar-se la droga, o per fugir de la realitat de la seva casa. Per què, si no, es fica a puta una nina de quinze anys?».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.