algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
20°

El rector demana ajuda als veïns per pagar la reforma de l'església

El rector de Binissalem, Ferran Bonnín, ha fet una crida pública a tots els veïns demanant ajuda per poder finançar les obres de reforma de l'església parroquial que tot just han començat.

Amb aquest objectiu ha redactat una carta en la qual s'explica que l'església necessita quasi deu milions de pessetes per cobrir el pressupost total de l'obra que puja a 27 milions, després que el Govern balear n'hagi aportat 17.

Així mateix, es posa de manifest que l'estat de comptes de la parròquia era de només 594.000 pessetes el 31 de març d'enguany, tot tenint en compte que només es passa bacina els dissabtes i diumenges i no es cobren quantitats per cap tipus de servei religiós.

Per aquest motiu es proposen diferents fórmules per ajudar a pagar les obres. Així, es pot fer una subscripció econòmica fixa de caràcter anual o mensual. A més, emperò, es poden fer donatius de les quantitats que es desitgin directament a la rectoria o bé es pot fer una aportació amb els caixonets de les almoines situades a l'interior del temple. El rector expressa la seva confiança en la resposta dels binissalemers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.