algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Cort tancarà el centre dimecres que ve per fer el dia sense cotxe

El 23 de juny Palma serà una ciutat sense cotxes. L'Ajuntament de Palma ha anunciat la celebració per al proper dimecres d'un dia sense cotxes. La jornada sense vehicles es desenvoluparà entre les set del matí i les vuit del vespre.

El regidor de circulació de Palma, Joan Bauzà, assegurà que «som conscients de les dificultats que aquest dia suposarà per als ciutadans, per això hem pensat que l'única manera de poder comprovar els avantatges de la manca de trànsit és tancar el centre històric aquest dia des de les avingudes cap endins». Bauzà explicà així mateix que s'ha preferit esperar fins que hagi acabat el curs escolar per celebrar aquest dia sense cotxe.

La Policia local serà l'encarregada de coordinar aquest dia les entrades a tota la zona tancada per al trànsit. De totes maneres, s'ha de destacar que hi haurà excepcions. El repartiment de mercaderies al centre podrà realitzar-se al centre de Palma fins a les deu del matí i els autobusos de l'EMT, els taxis i els cotxes de minusvàlids també podran entrar al centre de Palma.

El Consistori també demanarà als ciutadans que viuen a la zona Acire, propietaris de devers mil vehicles en total, que aquest dia no facin ús del seu vehicle. La iniciativa es veurà compensada amb una una potenciació del transport públic. Per facilitar l'èxit de la diada el servei de l'EMT serà gratuït a totes les seves línies, ja que del que es tracta és de potenciar l'ús del transport públic, segons va manifestar Joan Bauzà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.