cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
25°

Tallen la carretera en exigència d'una escola

Els pares del col·legi Talaiot de s'Illot protesten contra la Sala per «promeses incomplertes»

L'Associació de Pares i Mares dels alumnes (Ampa) del col·legi de primària Talaiot de s'Illot tallaren ahir dematí la carretera amb una barrera humana i un camió, propietat d'un dels integrants de l'Ampa del centre docent. L'acte va començar amb una concentració davant l'escola a partir de les 9.00 hores del matí i tenia com a objectiu protestar per l'incompliment de la promesa que, segons el col·lectiu, féu l'Ajuntament de Manacor ara fa quatre anys, de cedir un solar a la Conselleria de Cultura, Educació i Esports per edificar una nova escola.

El col·lectiu reclama unes noves dependències ja que les actuals no ofereixen les condicions adients per acollir el gran nombre d'alumnes que viuen al nucli costaner. Per aquest motiu, alguns dels alumnes es veuen obligats a desplaçar-se al col·legi Sa Punta de n'Amer, que està dins el terme municipal de Sant Llorenç.

Amb els crits de «volem un col·legi abans de la fi del mil·lenni», els pares i els fills han partit de l'escola i s'han dirigit cap a la carretera que uneix Portocristo i s'Illot, on han proclamat la seva indignació davant el que ells consideren «una promesa incomplerta».

Els pares han volgut posar de manifest que «no ens aturarem fins que no haguem rebut alguna resposta per part de l'Ajuntament, fins aleshores nul·la, ja que el que no podem consentir és que els nostres fills s'hagin de desplaçar a l'escola de la Punta de n'Amer per manca d'espai a l'escola de s'Illot».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.