algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

L'oposició presenta denuncia contra l'equip de Nájera a la Junta Electoral

Troba irregular l'ús de fons públics i les contínues inauguracions d'obres

PP, PSOE i Esquerra Alternativa carregaren ahir contra l'ús de propaganda electoral, la inauguració d'obres públiques malgrat les prohibicions, i la distribució de publicitat que realitza l'equip de govern de la batlessa Margarita Nájera.

D'una banda, el representant d'EA Luis García Sánchez posà en coneixement de la Junta Electoral que en els transcurs dels passats dies 5 i 6 de juny representants de la candidatura que encapçala Margarita Nájera repartiren per la zona de Son Ferrer propaganda electoral i a la vegada institucional utilitzant l'anagrama municipal «amb la intenció de desacreditar» les altres formacions que es presenten a les eleccions. A més, EA ha denunciat que l'Ajuntament ha llançat una edició d'urgència de la revista Calvià amb la informació del darrer ple en què es deixa clar que foren PP i Anselmo Martín els responsables que la moratòria de frenar el boom urbanístic no anàs endavant.

La formació que lidera Anselmo Martín entén que ambdós fets demostren que s'utilitzen els mitjans municipals, que paguen tots els ciutadans, per fer propaganda del partit governant, la qual cosa és constitutiva de delicte electoral.

Per altra part, Juan Alemany, portaveu del grup popular, ha remès també una carta a la Junta Electoral posant en coneixement del seu president que l'Ajuntament de Calvià «celebra» amb festes el final d'obres públiques, vulnerant el que mana aquest òrgan, que ha prohibit els actes d'aquesta naturalesa. Alemay es refereix concretament a la inauguració de la fi d'obres de la plaça Alcázar, a Portals Nous, que se celebrà dilluns passat. Igualment, ha remès una carta a la batlessa a través de la qual, amb els mateixos termes, se li recorda que les inauguracions estan prohibides.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.