nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 22°
26°

El gran dia del parc de les Estacions és arribat

Demà s'inaugura una aspiració ciutadana que arrencà en els anys cinquanta i que s'ha aixecat a corre-cuita

Demà és el gran dia. La impaciència del PP de voler inaugurar el projecte estrella de l'Ajuntament de Palma, el parc de les Estacions, suposa enllestir i polir fins el més mínim detall que constitueix la totalitat del disseny d'aquesta zona verda recreativa de 40 mil metres quadrats. El parc gairebé està acabat i dissabte horabaixa "com anuncià aquest mitjà ahir", serà visitat pel batle de Palma, Joan Fageda, acompanyat per la ministra de Justícia, Margarita Mariscal.

Però gairebé enllestit no vol dir acabat i per això els tècnics i treballadors han estat durant aquests dos darrers dies arreglant els «detalls» d'aquesta aspiració ciutadana que començà en els anys cinquanta i que ha estat realitat en el darrer alè del segle i a corre-cuita.

L'apecte potser més endarrerit del projecte és la vegetació. Aquesta darrera setmana l'arquitecta del projecte, Carme Pinós, obligà a treure els arbusts que han de constituir una mena de tanca just devora de les pèrgoles de ferro. Segons explicà Pinós ahir, els arbusts plantats eren morts i per això a hores d'ara encara han de sembrar els nous.

A part, queden pendents de sembrar 20.000 espècies de temporada. Aquestes estan en reserva i les plantaran a les dunes després de l'obertura oficial al públic.

Igualment, la tanca que connecta amb la plaça Espanya s'ha de llevar però l'arquitecta afirmà que de moment es deixarà fins que no es completi la totalitat del projecte, "val a dir que les obres encara no han acabat ja que l'aparcament soterrat es construirà en una segona fase.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.