algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Set programes Urban recuperaran l'activitat econòmica de la Gerreria

Les actuacions, per valor de 283 milions, volen retornar els oficis artesanals

L'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma presentà ahir els set programes d'incentivació comercial, emmarcats en el pla Urban, que es duran a terme en les zones de la Gerreria, la Calatrava i el Temple, per un valor de 283 milions de pessetes. L'objectiu, com recordarà el lector, és millorar el teixit econòmic del centre antic, per complementar el treball de rehabilitació en l'àmbit urbanísitic i arquitectònic.

La resta de projectes prevists a la zona, valorats en uns 90 milions de pessetes, s'estan acabant de perfilar i segons apuntà el regidor d'Urbanisme, Carlos Ripoll, s'adjudicaran durant les pròximes setmanes.

D'entre les set actuacions explicades ahir, el futur eurodiputat destacà la campanya de subvencions directes a fons perdut, dotada amb 50 milions de pessetes i destinada a comerciants de la zona que desitgin modernitzar els seus establiments i vulguin fomentar la creació i implantació de noves activitats econòmiques i empresarials a la zona.

Una altra de les iniciatives, anomenada «Nous emprenedors» preveu invertir 2 milions de pessetes en un servei d'assessorament a les persones que desitgin posar en marxa un negoci en aquest àmbit, ara per ara degradat.

La tercera proposta consisteix en la creació d'un «Viver d'empreses», que serà un espai físic «integrador» des d'on un petit emprenedor podrà desenvolupar el seu projecte i disposar d'una sèrie de facilitats i serveis. Amb aquesta finalitat, es posaran a la disposició de l'emprenedor 4 despatxos a la Gerreria i 12 locals en el passeig de l'Artesania.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.