algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Un ca llaurador mossega un al·lot de 12 anys en un hotel de Son Armadans

L'estudiant havia entrat als jardins de l'establiment per recuperar una pilota

Un al·lot de 12 anys va ser atacat dimecres per un ca de la raça llaurador en un hotel de la zona de Son Armadans, en el qual havia entrat per recuperar una pilota que li havia caigut. El menor va haver de ser traslladat a Son Dureta, on va ser atès de les seves ferides. Els facultatius que actuaren en les cures que li varen ser aplicades li varen haver d'aplicar 11 punts de sutura a l'orella i 6 a l'esquena, zones on el ca havia centrat la seva agressió.

El menor, sobre les tres de l'horabaixa, es trobava vora un grup d'escolars que esperava per fer unes fotocòpies de material didàctic en una papereria d'aquest barri palmesà. Els nins, com és normal, jugaven amb una pilota, que a causa de la manca de traça d'un dels participants en el joc va acabar dins el jardí d'un hotel veí.

L'afectat i un amic seu sol·licitaren autorització a un encarregat de l'establiment hoteler, que els advertí que l'animal estava amollat, i que anassin en compte. Tot just passant al costat de la piscina, i sense motiu aparent, la fera es va llançar sobre la víctima, i començà a mossegar-lo. Un adult, que es trobava al lloc i que presencià l'atac, va acudir en ajut de l'al·lot, que sagnava profusament, sobre tot de la ferida al pavelló auditiu, i aconseguí separar-lo del ca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.