chubasco de ligera intensidad
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
19°

El parc de les Estacions estarà enllestit dia 25 de maig, segons Urbanisme

Cort deixarà la construcció de l'aparcament i del pas soterrat per a després de l'estiu

L'Empresa constructora que executa les obres del parc de les Estacions treballa a tota velocitat per complir el termini de temps previst i presentar-lo al públic a final del mes que ve. Així ho afirmà ahir el responsable de la Gerència d'Urbanisme a l'Ajuntament de Palma, Fernando González, que es mostrà confiat que el projecte estaria finalitzat el 25 de maig.

Aquest és, almanco, el compromís establert entre la constructora responsable, Dragados y Construccions, amb els responsables polítics de la Corporació local. «Com es recordarà, el projecte s'adjudicà el passat novembre i veient el ritme accelerat en què treballen, és molt probable que tinguem el parc abans de juny», afegí González.

Si més no, segons indicà la mateixa arquitecta del projecte, la catalana Carme Pinós, l'aparcament i el pas subterrani del parc, situat just a davall de les avingudes de la plaça d'Espanya, es durà a terme en una segona fase amb l'objectiu d'impedir l'aixecament de més carrers del centre de la ciutat. En aquest sentit, González confirmà que la construcció de l'aparcament soterrat es deixarà per a després de l'estiu per «no abundar en l'obertura de carrers, ja que aquest és un punt neuràlgic de la ciutat i produiria massa caos circulatori.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.