nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Correus atribueix a la grip el retard en les entregues de correspondència

L'Ajuntament de Palma hi intervindrà per pal·liar la mala gestió del servei

El cap provincial de Correus, Evelio Antich, atribuí les mancances del servei postal de Palma, denunciades pel sindicat UGT, a les baixes laborals per grip que tenen lloc durant les darreres setmanes.

Tot i això, Antich assegurà que el servei està funcionant gairebé amb normalitat i únicament es produeixen retards d'un dia a les entregues. «Mostra d'això és el fet que els usuaris no estan presentant més reclamacions del que és habitual». El directiu no va voler revelar dades pel que fa a la quantitat de reclamacions rebudes, però en tot cas, afirmà que «a les Balears estam al nivell de la mitjana estatal».

Quant a les causes de l'esmentat absentisme laboral, el responsable de l'oficina postal a les Illes comentà que «vivim un hivern molt fred i això ha afectat el nostre servei, i supòs que a molts més. Quan iniciam una jornada de feina i ens trobam una sèrie de baixes imprevistes hem de reorganitzar tot el treball. El que feim en aquests casos es anar rodant per barris i a la vegada obrim un procés de contractació per dies. Això fa que la incidència en els ciutadans sigui mínima». Antich aprofità per recordar que en aquests moments Correus està repartint, només a Palma, al voltant de 180.000 objectes postals diàriament. «Això suposa un volum important de feina al qual donam una resposta acceptable».

Cort intervindrà per pal·liar l'actual mala gestió del servei

La notícia del mal funcionament del servei de la Delegació de Correus a Palma ha arribat a l'Ajuntament. Gràcies a la moció d'urgència que el candidat pel PSIB-PSOE, Antoni Roig, va presentar ahir en la sessió ordinària del ple, el batle Joan Fageda es va comprometre a entrevistar-se amb els directius del servei per tal d'esbrinar «què passa» i «què és el que provoca els retards o quina part de la població no rep la seva correspondència diària».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.