algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
18°

La Sala nomena advocat pel contenciós interposat per la urbanització sa Torre

A la sessió plenària de divendres passat, l'Ajuntament de Llucmajor acordà, per unanimitat, nomenar l'advocat per defensar el Consistori en el recurs contenciós administratiu interposat per la urbanització sa Torre.

Aquest contenciós fou interposat l'any passat a conseqüència del rebuig de la Sala a acceptar la cessió dels terrenys corresponents a l'aprofitament mitjà de la urbanització. L'Ajuntament els va rebutjar perquè llavors no constaven dins el pla parcial presentat per l'empresa, ni a nom del promotor, Díaz Agulló. Tot i el nomenament d'aquest advocat, la Sala aprovà per unanimitat el conveni per a la cessió del terrenys del camí de sa Torre, consistent en la cessió de tres metres d'amplària. A canvi, la Sala construirà una paret als voltants del camí i el condicionarà.

Al ple també s'aprovà el pla d'equipaments esportius del Consell, al qual es demana subvenció per construir dues piscines cobertes, una al poble de Llucmajor i una altra a l'Arenal. El cost d'ambdues infraestructures puja a 240 milions de pessetes. La proposta presentada a ple, que segons l'oposició varia de la inicial, va esser titllada per aquesta d'«electoralista» i no comptà amb els vots a favor ni del PSOE ni del PSM.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.