algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Els peixaters lliuren 21.000 firmes contra la reforma de l'Olivar

El batle Fageda rebrà dimecres els representants del gremi

68070
Els pescaters de l'Olivar entregaren les firmes a Cort. | J. Morey.

Els membres del Gremi de Detallistes del Peix varen entregar ahir en el registre de l'Ajuntament de Palma un total de 21.000 firmes recollides, en contra que aquest sector del mercat es traslladi a la planta superior com a conseqüència de les obres de reforma de l'Olivar.

L'acte de lliurament de signatures va arreplegar finalment un centenar de persones, que mostraren la seva oposició al projecte de crear un supermercat en el lloc que deixin les parades del peix.

Francesc Bauzà, el president de la Junta Directiva del Gremi, fou l'encarregat d'entregar el recull de firmes i segons declarà, l'escrit que va presentar no és més que el reflex de la voluntat dels treballadors al mercat i dels clients, que veuen que «el que hauria de ser un gran motor del centre històric de Palma i de l'activitat comercial del comerç tradicional es pot malaguanyar amb l'actual plantejament de reforma del mercat.

Bauzà es mostrà molt satisfet per l'assistència dels representants de diverses associacions i entitats com UGT, CCOO, PSIB, Cambra de comerç, ARCA, UNAE, FEPAE, el GOB, així com dels mateixos afectats o altres venedors del mercat. També hi varen fer acte de presència els membres dels partits de l'oposició, com el candidat a batlia socialista, Antoni Roig, els regidors d'EU, Toni Sancho, i Marlena Tugores i Gabriel Barceló, del PSM. Fins i tot, la mateixa regidora del departament de Sanitat i Consum a Cort, Francisca Pol, hi va comparèixer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.