algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Veïns i clients de Pere Garau demanen solucions urgents per a la plaça

Cort espera acabar el projecte de remodelació el maig

La remodelació de la plaça de Pere Garau és un dels projectes del pla Mirall pendents d'execució d'entre les més de 250 obres previstes per tot Palma. Fonts municipals asseguren que «breument», cap al mes de març i principi d'abril, s'iniciaran les obres a la plaça per poder-les acabar el mes de maig, justament abans de les eleccions i de manera conjunta amb la resta de projectes.

Però no tot resulta tan senzill i és que a part del retard de les obres, sobre aquesta plaça s'arrepleguen diversos punts conflictius que afecten directament el veïnat del barri de la Paloma.

L'estat exterior del mercat, la brutícia derivada del mercadet ambulant que s'instal·la tres dies a la setmana i els problemes de trànsit en els carrers pròxims són tres dels problemes que han d'afrontar els residents del barri diàriament.

Segons els veïns i comerciants del mercat, la major part de les molèsties estan generades per l'esmentat projecte de remodelació de la plaça (la part que dóna al carrer Luca de Tena i Faust Morell, devora de l'escola Jafuda Cresques) que preveu la futura ampliació de la seva zona central, tot disminuint la calçada de manera considerable. També és en aquest cantó on s'ampliarà una banya més per a les parades del peix del mercat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.