algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
23°

Detinguts dos homes per extorsions a veïns del carrer de Capità Salom

Abraham V.M., de 19 anys, i Francisco R.C., de 20, han estat detinguts per agents del Cos Nacional de Policia acusats de suposades extorsions a un grup de joves de la zona del carrer del Capità Salom de Palma.

Els afectats es posaren en contacte amb la Policia dissabte passat per explicar els fets i indicaren que durant uns dies Abraham i Francisco els obligaven a demanar doblers, d'entre 2.000 a 6.000 pessetes, a les seves famílies que després havien d'entregar als dos sospitosos. Aquests requeriments anaven acompanyats de paraules com «dóna'm els doblers o te matarem», «necessit 50.000 pessetes ara mateix» o «te trepitjarem el cap». Els denunciants també afirmaren que altres amics havien sofert les extorsions dels dos delinqüents en alguna ocasió.

Les famílies dels perjudicats confirmaren que els joves havien sol·licitat quantitats de doblers en diverses ocasions sota un estat de nerviosisme notori. Fins i tot alguna de les víctimes arribà a explicar als familiars que havien estat amenaçats de mort per Abraham i Francisco.

Els agents que acudiren al requeriment demanaren les descripcions físiques dels dos sospitosos i efectuaren batudes per la zona amb el fi de localitzar-los. Durant la mateixa nit del dia 23 foren interceptats i detinguts els individus, els quals ja han passat a disposició de l'autoritat judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.